Слухати радіо RadioKOR

59-та сесія Коростишівської міської ради 7-го скликання.

0


18 вересня 2018 року відбулася 59-та сесія Коростишівської міської ради 7-го скликання.  Перед початком засідання, міський голова закликав присутніх до толерантності, єдності та адекватності.

Загалом депутати швидко опрацьовували  затверджений порядок денний. При розгляді заяв гр. І.Дячука та Г. Красуленко, депутати вирішили надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Красуленко Г.О., врахувавши позицію Дячука І.Я., який відмовився від земельної ділянки на користь жінки. Учасники АТО, які також були присутні в залі, підтримали вчинок побратима і запевнили, що він 1-ий в черзі при наданні владою земельних ділянок, як інвалід війни.

Не було прийняте рішення щодо прийняття на баланс міської ради об’єкту за адресою Шевченка, 40. Також перенесені на розгляд на наступну сесію звіти про фінансову-господарську діяльність КП “Коростишівський комунальник” та КП “Міський ринок”, через відсутність доповідача.

Та розгляд останнього пункту, після наданої інформації Левченко О.Г. про здійснені заходи щодо встановлення меж міста Коростишева,  визвало неабияке обурення депутатів. Бондарчук А.В, Самойленко А.Г., депутати міської ради запропонували підготувати листи у вищі інстанції м. Житомира та м. Києва про перевищення повноважень посадової особи та звертутися до суду. Всі депутати одноголосно підтримали дане рішення. Після чого сесію було закрито.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *