Слухати радіо RadioKOR

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

0

Перші дні жовтня дарують нам тепле і радісне свято – День працівників освіти, яке відзначали напередодні 05.10.18 року у Будинку культури , аби вшанувати наших любих учителів. Для кожного з нас учитель – близька і дорога людина. Це вони беруть за руку і ведуть, переборюючи нашу полохливість, невіру у власні сили, а часом упертість і лінощі, вперед до знань, до успіхів, до звершень.

    •  Вклонімося, друзі, учителю своєму,
    • Володареві слова і пера,
    • Крізь біль і радість, роздуми і втому
    • Любов його безмежна проросла.
    • Любов учителя не зна кінця і краю,
    • Не рветься ні на мить гаряча нить.
    • Любов учителя ніколи не вмирає,
  • Вона в серці учня пломенить.

Із найщирішими вітаннями та відзнаками прийшли на свято представники влади: голова Коростишівської РДА Вячеслав Поліщук, голова Коростишівської районної  ради Сергій Бондарчук, голова Коростишівської міської ради Іван Кохан, 1-й заступник міського голови Юрій Денисовець, начальник відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради Ігор Джаман, начальник відділу освіти РДА Іван Пархалевич , помічник народного депутата України Павла Дзюблика  Тетяна Клименчук, голова Коростишівського міськрайонного комітету профспілки працівників освіти Семен Крупнік.

Запрошені гості в цей день хотіли знайти найбільш влучні, гідні слова, аби висловити всю шану і повагу до кожного працівника освіти за їх доброту, вимогливість і терпіння. Вшанувати тих, кого люблять і поважають, хто вражає своїм обсягом знань.  Кожен у своєму вітальному слові старався знайти слова, які повернули б їх у дитинство, викликали  світлі спогади, подарувати святковий настрій. Найкраща подяка освітянам – втілення сподівань щодо учнів. У наших успіхах – праця вчителя, у наших звершенях – частина його душі.

У ході офіційної частини заходу, святковий настрій дарували: переможці всеукраїнських та міжнародних танцювальних конкурсів   “Міріданс”, учні музичної школи, Ольга Жовнерчук, Наталія Кривошеєва, Дмитро Бондарчук, Ліна Яковенко, хореографічний ансамбль “Веселка” та призери міжнародного фестивалю “Ритми моря” народний ансамбль народної пісні “Скарбничка”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *