Слухати радіо RadioKOR

«Я ХОЧУ РОБИТИ ДОБРО ТАМ, ДЕ ПРАЦЮЮ!

0

І ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ, ЯКІ НАМ ДОВІРЯЮТЬ» Потрапивши на збори, які проходили в селі Козіївка Коростишівського району, Олександр Вознюк, генеральний директор ТОВ «Коростишівземінвест» мав нагоду в черговий раз поспілкуватися з людьми, землі яких обробляє очолювана ним компанія. Селяни вкотре переконалися, що товариство виконує свої зобов’язання перед пайовиками та постійно дбає про них.

В першу чергу, Олександр Степанович звернувся до своїх пайовиків з подякою за довіру, від себе особисто та від команди ТОВ «Коростишівземінвест».

Керівник з гордістю за своїх колег повідомив, що лише за звітний період громада села Козіівки на свій розвиток отримала від сільгосп.виробника  490 тис. 668 грн  різноманітних податків.

– Ми реєструємо договори оренди у державного реєстратора при Козіївській с/р Дарини Пашинської. Сплачені за реєстрацію кошти теж надходять до бюджету села. У цьому році сума склала 54 тис грн, що теж вагомо для сільського бюджету, зазначив Олександр Вознюк.

Виконує головний інвестор села і соціальні угоди. Для першого класу місцевої школи закупили ноутбук, принтер, канцтовари, класні дошки, лупи, мікроскопи, спортивний інвентар, провели ремонт кабінету для «першачків». Для поштового відділення придбали велосипед, для потреб села – газонокосарку та бензопилу.

– Пам’ятаємо і про людей поважного віку. Придбали та привезли дрова на зиму. До Дня людей похилого віку придбали і роздали самотнім людям продуктові набори,- відмітив керівник агрофірми.

Як і по інших сільських радах, з якими співпрацює товариство, підсипають та грейдерують місцеві дороги. До речі, Козіївські жителі ціну слова керівника відчули одразу ж після попередніх зборів. 12 червня цього року на зборах села Олександр Степанович пообіцяв допомогти  поремонтувати дороги і 13-14 червня справу було зроблено, завдяки наданій техніці від товариства.

Якщо ж говорити про господарську діяльність, цього року на землях Козіївської сільської ради вирощували соняшник та сою. Заради сівозміни на зиму посіяли пшеницю.

-Ми впевнені, що за будь-яких погодніх умов наші професіонали досягнуть поставлених цілей, тож плануємо свою роботу на цих землях на роки вперед, у тому числі – і надалі продовжувати соціальні програми.

Соціальної допомоги по Козіївській сільській раді було виплачено на суму 78 000 грн.

Гроші, направлені на розвиток села, головний інвестор принципово тримає на контролі.

–  Я хочу робити добро там, де працюю, конкретним людям. Наша компанія працює з вами уже 8 років. Ми обробляємо близько 400 тис га землі по Україні . ТОВ«Коростишівземінвест» входить до великої Групи компаній «Агропросперіс», яка працює більше 10 років по всій Україні. Це великий корабель, який витримує всі шторми, –  з гордістю  запевнив  Олександр Вознюк, директор ТОВ «Коростишівземінвест».

Люди почали ставити запитання Олександру Степановичу: «Чому тільки зараз почали надавати матеріальні допомоги: при народженні, на поховання, при захворюваннях, на оранку городів,  продукти харчування?».-На що  Олександр Степанович, перебуваючи на цій посаді більше як пів року, сказав: «Як керівник я роблю це зараз і робитиму надалі».

Це питання було більш адресоване попередньому керівнику компанії, що був також присутній на зборах, який на сьогодні є керівником ТОВ «Садове-Агро» і хоче повернутися на ці землі з іншою фірмою. Та люди не почули конкретної відповіді від попередника.

Він теж мав нагоду висловити свою думку, розповісти про план дій. Також було заявлено про видачу грошей під мотивом заохочувальних, щоб люди переходили від ТОВ «Коростишівземінвест» по закінченню терміну діі договорів у ТОВ «Садове-Агро».  Гроші взяли 100% жителів села. Але наразі, переглянувши достовірність фактів та маючи певний сумнів у правдивості обіцянок, 35% пайовиків, зробили правильний вибір та вже повернулися до ТОВ «Коростишівземінвест»

Та на зборах від керівника ТОВ «Садове-Агро» прозвучала інша фраза, мовляв, це видавалася фінансова допомога, яку потрібно повертати. І тим людям, які не виявили бажання переходити від ТОВ «Коростишівземінвест», було заявлено, що вони мають у 10-денний термін повернути отримані кошти (а це – 5750 грн), інакше – суд. До такої сумнівної ситуації потрапили мешканці сіл Студениця і Горецьке Житомирської області. Та й тут керівник ТОВ «Коростишівземінвест» пішов назустріч та підтримав людей, які потрапили у халепу, і допомагає людям у вирішенні цих проблем.

Тож, треба розуміти, що краще працювати з надійним інвестором, який працює чесно, прозоро і відповідально.

А щоб подібні ситуації не повторювалися, працюйте з тією компанією, яка з вами багато років, яка дійсно допомагає, підтримує вас та дбає про майбутнє вашого села!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *