Слухати радіо RadioKOR

МІТИНГ ДО ДНЯ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ у м. Коростишеві

0

  • Для чого люди вийшли на майдан?
  • Що їхні сонні душі розбудило?
  • Розвіявся густий-густий туман,
  • Що прикривав всю правду так грайливо…
  • Тож не сидіть тихенько в стороні,
  • Не будьте ви до цих подій байдужі!
  • Бо знайте, ви сьогодні не одні!
  • А разом ми нестримні, й справді дужі!

У 2013 році в Україні відбулася безпрецендентна подія – народ повстав проти свавілля корумпованої влади. Внаслідок її злочинного насильства проти громадян, мирний протест перетворився на революційний рух, який привів до корінних політичних змін, і в першу чергу – змін у свідомості українців.

Майдан став випробуванням на міцність особистості людини, виміром людяності та гідності.

Тож, 21 листопада 2018 року усі небайдужі зібралися з лампадками біля пам’ятного знака Небесній Сотні, аби вшанувати тих, хто віддав своє життя, відстоюючи права і свободу людини, європейське майбутнє України, вшанувати їх відвагу, силу духу і стійкість. Покладаючи квіти, висловлюючи слово болю, смутку і жалю, разом з колоною руху прийшли,: перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Соломикін, голова районної ради Сергій Бондарчук, голова міської ради Іван Кохан, депутат обласної ради Микола Марчинський.

Загинули кращі сини України. Безсмертні душі убитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть у народній пам’яті, бо «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

Хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих героїв Небесної Сотні.

Настоятель Храму Свято-Троїцької церкви Отець Віталій прочитав молитву за усіма загиблими борцями та за наше гідне майбутнє.

Болючою раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні, які віддали за свої переконання найвищу ціну – власне життя.

Молоде покоління вогниками, що горять у лампадках увіковічили пам’ять героїв Небесної Сотні.

Українці – свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *