Слухати радіо RadioKOR

До редакції надійшов лист від жителів вулиці Коцюбинського міста Коростишева

0

«Нещодавно, як довгоочікувана і приємна подія, завершено роботи по відновленню вуличного освітлення вулиці Коцюбинського. Ми, мешканці вулиці, що знаходиться у глухому куті, дуже позитивно сприйняли ці зміни на краще, адже, відтепер, забезпечено більш комфортні та безпечні умови проживання.

Усі вищевказані роботи, за результатами наших звернень до Коростишівської міської ради, здійснювалися згідно плану роботи по облаштуванню, реконструкції та відновленню мереж вуличного освітлення в м. Коростишів на 2018 р. І такий проект є свідченням уваги до нас, як критерій безпеки життєдіяльності,  гострота проблеми якого в сучасному світі значно зросла.

Незважаючи на те, що вартість електроенергії, яка використовується для зовнішнього освітлення, зростає, а також постійно збільшується вартість матеріалів, комплектуючих, обладнання, керівництвом міської ради докладено всіх зусиль для  проведення  реконструкції освітлення. 

Висловлюємо щиру вдячність і сердечну подяку за знайдену можливість вирішення соціальної проблеми громади нашої вулиці з залученням фінансових ресурсів фонду міського бюджету. Готовність  докласти особистих зусиль заради успіху цієї справи показали голова міськради Кохан І.М., начальник відділу ЖКГ міськради Загарія І.С. та депутат Коростишівської міськради Підкевич Е.В.  

Бажаємо Коростишівській мерії продовжувати парад досягнень з розбудови мереж зовнішнього освітлення.

З повагою, жителі вулиці Коцюбинського»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *