Слухати радіо RadioKOR

8 березня Іван Адольфович Дідківський святкує своє 60-річчя від дня народження.

0

Колектив СТОВ «Племзавод Коростишівський» щиро вітає з нагоди ювілею директора,  Івана Адольфовича Дідківського.

Нашому колективу неабияк пощастило з чудовим керівником . який організовує чітку та злагоджену роботу всього підприємства, враховуює можливості та побажання кожного працівника, вміє максимально використовувати існуючі резерви та бачити перспективи розвитку товариства.

Іван Адольфович професіонал своєї справи і  талановита людина. За 30 років праці у нашому господарстві він проявив себе як мудрий керівник, з прогресивними поглядами на життя, великим потенціалом енергії. Принциповий, вимогливий до себе і підлеглих.

За сумлінну працю, Івану Адольфовичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства», неодноразово нагороджений  грамотами та відзнаками різного рівня.

За часи його керівництва колектив став більш згуртованим та професійним, де, водночас, із виконанням виробничих завдань, завжди є місце людяності, щирості, чуйності та доброті. Саме за це колектив щиро вдячний своєму директору.

Іване Адольфовичу!

У цей святковий день щиро вітаємо Вас з ювілеєм, бажаємо міцного здоров’я, невичерпних життєвих сил, натхнення, творчих успіхів, сімейного благополуччя,  щастя та ніколи не зраджувати своїм головним принципам: справедливості, людяності і професіоналізму.

Ми хочемо, щоб у цей день Ви ще раз оцінили, як багато Ви вже досягли.

Ми бажаємо Вам наполегливо йти до нових цілей і  Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу!

З Днем народження!

З повагою колектив СТОВ «Племзавод Коростишівський». А на додаток до   щирих та теплих  привітань звучить музичний подарунок

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *