Слухати радіо RadioKOR

На вихідних вулицями Житомира віряни пройдуть Хресною дорогою

0

6 квітня, в суботу, вулицями нашого міста відбудеться молебень Хресної дороги. Організатори заходу – Парафія святого Апостола Андрія Київсько-Житомирської дієцезії Римо-католицької Церкви.

Про це 1 квітня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«В Католицькій Церкві існує багатовікова традиція під час Великого Посту звершувати Великопісні богослужіння на згадку Хресної дороги. Якщо є багато парафій в місті, вони об’єднуються в одну спільну та проходять вулицями. Такі заходи відбуваються в багатьох країнах світу, зокрема і інших містах нашої Батьківщини», – цитує прес-служба настоятеля парафії Святого Апостола Андрія о. Євген Бобик.

Захід розпочнеться о 12:00 год. біля костелу Св. Яна з Дуклі. Далі процесія рухатиметься за маршрутом: вул. Театральна до перехрестя вул. Великої Бердичівської – вул. Тетральної; вул. Велика Бердичівська до перехрестя вул. Михайлівської – вул. Великої Бердичівської; вул. Михайлівська до перехрестя вул. Київської – вул. Михайлівської; вул. Покровська до перехрестя вул. Покровської та вул. М. Грушевського; вул. М. Грушевського до перехрестя вул. М. Грушевського та вул. Перемоги; вул. Перемоги та м-н Соборний; майдан Соборний та вул. Рильського; вул. Рильського та вул. Кафедральна; завершення ходи біля Кафедрального собору Св. Софії, повідомляє Житомир.info

У ході події управління патрульної поліції у Житомирській області буде забезпечувати громадський порядок та координацію руху транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *