Слухати радіо RadioKOR

Продовження візиту по обміну досвідом громад-учасників Тернопільської та Івано-Франківської області у НВК ЗОШ м. Коростишева.

0

Продовження навчального візиту громад-учасників Тернопільської та Івано-Франківської області  10 квітня відбулося  у НВК ЗОШ  м. Коростишева, де Любов Ліцевич, директор ліцею інформаційних технологій та педагоги презентували втілені проекти за час створення Коростишівської ОТГ: «Електронний підручник», “Медіатека”, “Велопарковка”, “Самбо в школі” та ще багато реалізованих проектів. Якими враженнями поділилися гості, детальніше:

Любов Володимирівна поділилася досвідом пошагового переходу на самостійний  баланс навчального закладу. Розкрила переваги  автономізації школи, з якими перепонами зустрілася та як їх вирішувала.

“Школа – це господарча одиниця, чи освітній заклад? Чи не буде заважати це освіті?”- виникало багато запитань не тільки в  учасників навчально-ознайомчого візиту, а й Дмитра Коваля, виконавчого директора програми DOBRE. З якою метою він приїхав до Коростишівського ОТГ та з якими питаннями  ще потрібно попрацювати, детальніше:

Ігор Васильович Джаман, начальник відділу освіти і молоді та спорту Коростишівської ОТГ поділився досвідом призначення керівника закладу освіти, як елемент впровадження НУШ та керівника ІРЦ на конкурсній основі.  На що радив звернути увагу, детальніше:

Фоторепортаж  та відео ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Наступний репортаж про навчально-ознайомчий візит  до Будинку дитячої творчості Коростишівської ОТГ, спостерігайте.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *