Слухати радіо RadioKOR

До уваги коростишівців: з 1 травня на 15% підвищать ціну на газ

0

До уваги коростишівців: з 1 травня на 15% підвищать ціну на газ

Ціна газу зросте з 8,55 гривень до 9,72 гривень за куб

Починаючи з наступного місяця для мешканців України вкотре підвищать ціну на газ.

Так,згідно нових тарифів, житомирянам доведеться викладати за опалення на 15% більше попередньої вартості, – інформують у  ТОВ “Житомиргаз Збут”.

“НАК “Нафтогаз України” розсилає на підприємства регіонів оновлені проекти додаткової угоди до контракту на поставку газової продукції для населення. У договорі зазначаено, що з 1-го травня 2019 року ціна оптового газу для побутового споживача збільшиться з 7 482,61 до 8 621, 76 гривень за тисяч кубів. Така вартість наразована без обліку транспортних складових. Така вартість аж  на 15% вище діючої. Незважаючи на це, тариф на розподіл та транспортування газу залишаться без змін.”, – зазначається у повідомленні.

Зважаючи на усе вищевикладене, з наступного місяця роздрібна ціна газу зросте з 8,55 гривень до 9,72 гривень за кубометр.

Разом з тим, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ініціював відставку глави НАК “Нафтогаз України” Андрія Коболєва, якщо той, в свою чергу, відмовить компанії у зменшенні ціни на газ до 24-го квітня 2019 року.

інформує https://zh.oblast.online/news/do-uvagy-zhytomyryan-z-1-travnya-na-15-pidvyshhat-tsinu-na-gaz/?fbclid=IwAR3c1IYG-mSw5SdIEMbnDEDQfBdhp-bQMq9VRS_TVmnrpxoYNGL8-4ANK9M

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *