Слухати радіо RadioKOR

29 квітня святкує своє День народження Людмила Леонтіївна Вовкотруб.

0

 

 

Колектив КСП «Коростишівське» у цей чудовий і теплий, весняним сонцем обласканий день, висловлює теплі  й щирі слова енергійній, працьовитій, невтомній Людмилі Леонтіївні Вовкотруб, життя якої це постійна праця, а найбільша радість це хороші результати від цієї праці.

Вподобання Людмили Леонтіївни, поклик душі – це праця на землі: полюбляє милуватися сходом сонця та вслухатися у ранішній щебіт грайливих пташок, а ще насичена зелень доглянутої городини. І все це придає життєвих сил і наснаги, «заряджає»  позитивними емоціями на весь трудовий день. Ось так, із раннього дитинства із мальовничого села Теснівка, де Людмила народилася і зросла, ходила до школи, та не ходила, а бігала, саме так, бо мала від мами таку вже вроду: була гарненьким, жвавим дівчам, яке завжди усюди встигало: і уроки вивчити, і в шкільному хорі прийняти участь, і на бальних танцях покружляти, а вдома біля хати – мамина найкраща помічниця, як в городі, так і хатніх справах. Вчилася на відмінно, мріяла бути лікарем, але так склалося, що вступила до Житомирського сільськогосподарського інституту. А ставши економістом, у 1977 році прийшла працювати у рідний колгосп імені Кірова. Швидка, роботяща, безвідмовна,  перша у будь-якій роботі, Людмила одразу здобула прихильність старших за віком колег, спеціалістів та керівників господарства. Молоді хлопці мріяли бачити Людмилу нареченою, старші невісткою. Та доля послала молодого, статного, доброго і ввічливого лісівника-черкащанина Віктора, за якого у 1983 році вийшла заміж, а згодом народила хлопчика Миколу, який також пішов по батьківській стежині.

Професійний ріст Людмили Леонтіївни відбувся разом з ростом майстерності: бухгалтер, економіст, начальник планово-фінансового відділу, головний бухгалтер. Багато керівників хотіли працювати з таким спеціалістом, були неодноразові пропозиції перейти на іншу роботу, та такі риси, як стабільність, відданість колективу перемагали. З Людмилою Леонтіївною керівникам працюється легко, адже її професійність, щирість, довіра, небайдужість сприяють стабільності та фінансово-економічному стану підприємства.

Гідно, професійно і виважено пройдено важкий шлях реформування КСП «Коростишівське». Важлива роль у прийнятті відповідальних рішень, в тому числі і доленосних загальних зборів членів КСП «Коростишівське», відведено й  Людмилі Вовкотруб. Завдяки її знанням і досвіду, реформування відбулося професійно, зберігся виробничий потенціал сільськогосподарського підприємства та колектив, який поважає та цінує свого головного бухгалтера за професійність і добрі справи, а їх за 42 роки праці на одному підприємстві було зроблено, ой, як багато.

Шановна Людмила Леонтіївна, щиро вітаємо Вас з ювілеєм!

Із роси і води  Вам, на довгі та щасливі роки!

З повагою колектив КСП «Коростишівське».

А на додаток до теплих та щирих привітань звучить музичний подарунок:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *