Слухати радіо RadioKOR

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МУЗИЧНА ШКОЛО!

0

17 травня у Будинку культури зібралося багато людей у святковому вбранні, з гарним настроєм, приїхали гості з інших міст. Що ж відбувається? “Що святкуєте?”, – запитала у Інни Кириченко, директора Коростишівської дитячої музичної школи. Які несподіванки та сюрпризи очікують запрошених гостей? Детальніше:

У залі вже звучав шкільний вальс,  присутні гості були переповнені емоціями та в очікуванні неймовірного. Яке ж День народження без привітань, подарунків, гарного настрою та музики? Тож, свято розпочала  Інна Кириченко,  привітавши усіх присутніх зі святом, подякувала високопрофесійним працівникам, батькам та дітям, які є гордістю школи.  Детальніше:

До теплих слів привітань долучилися і представники влади з найкращими побажаннями, відзнаками та подарунками. А також Павло Дзюблик, користуючись нагодою, привітав переможницю акції у фотоконкурсі на кращу світлину у вишиванці – маленьку жительку міста Коростишева. Детальніше:

Долучилися до привітань і найдорожчі та почесні гості з інших міст з найтеплішими словами, щирими побажаннями та подарунками.  З  теплотою говорили слова вдячності гості навчальних закладів нашого міста. Не минули нагоди, вчергове, подякувати і батьки дітей, що навчалися у минулому і  в сьогоденні.  Детальніше:

Вшанували пам’ять викладачів, які залишили у серцях теплий спогад хвилиною мовчання та, присвятивши художній номер. Присутнім ветеранам  вручили цінні подарунки на знак пошани та подяки за цінний вклад у розвиток музичної культури.

Зазначу, що святковий захід проходив біля 4-х годин.Тож, чи сподобалося свято? Після завершення концерту гості ділилися  своїми враженнями. Детальніше:

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Повний фоторепортаж святкового заходу  та відео ви можете побачити у Facebook у   групі Korostyshiv NEWS.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *