Слухати радіо RadioKOR

Як у Коростишеві святкували Міжнародний день захисту дітей, зустріли Перший день літа та обирали МІНІ МІС.

0

1 червня 2019 року у місті Коростишеві на Соборній площі  відбулосяся розважальне свято з нагоди  Міжнародного дня захисту дітей.

Свято відбулося, завдяки організації відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради. На святкування завітав  народний депутат України Павло Дзюблик та представники міської влади.  Запрошені були  також гості та мешканці міста зі своєю дітворою.

Зранку відбулася святкова хода закладів дошкільної освіти, де дітки разом із батьками демонстрували костюмоване вбрання, зроблене своїми руками.  Був танцювальний флешмоб, дефіле, ігри, конкурси на Острівцях розваг. Усі були задоволені та щасливі.

У другій половині дня розпочали  святкування Першого дня літа, за підтримки міського голови Івана Кохана.

Розпочали програму з малого велотуру, в якому приймали участь не тільки велосипедисти, а й на роликах, самокатах і, навіть, у дитячих калясках… Проходили командні багатоборства, були водяні бої, чемпіонат з метання старих мобільних телефонів, дискотека та багато інших розваг для малюків, старшого покоління і дорослих.

Також в цей день у Будинку культури проходило свято краси та грації Міні Міс під назвою “Краса врятує життя”, за підтримки народного депутата України Павла Дзюблика. Зібрані кошти за білети будуть передані на лікування Аріни Мовчанюк, коростишівки. як сказав у своєму вітальному слові сам Павло Володимирович.

Всі учасники конкурсу стали переможцями у певній номінації та отримали подарунки від Павла Дзюблика, народного депутата України.

Було надзвичайно цікаво, весело, живо.  День був насичений розвагами. Сприятлива сонячна погода та веселий сміх лунав по всій Соборній площі та у міському парку.

Фоторепортаж цих подій  ви зможете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі  Korostyshiv NEWS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *