Слухати радіо RadioKOR

Відкриття Чемпіонату України з судномодельного спорту відбулося у місті Коростишеві.

0

27 червня 2019 року, вперше, відбулися всеукраїнські змагання з судномодельного спорту. Відкриття Чемпіонату України відбулося саме у місті Коростишеві. на 1-му озері.

Судномодельний спорт – це технічний вид спорту, в якому проектують і споруджують самохідні, радіокеровані та інші моделі суден, кораблів, яхт та різних класів для спортивних змагань.  Такі змагання проводяться  для оцінювання реалістичності  відтворення, швидкості. Маневрування, підвищення майстерності у спортсменів, активізації навчально-тренувальної роботи спортивно-технічних організацій, відбору сильніших спортсменів до складу збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях та подальшого розвитку даного виду спорту.

Всього у змаганнях приймають участь 15 команд з усієї України : Волинська обл, Дніпропетровська  обл., Донецька обл., Кропивницька обл., Запоріжська обл.,   Одеська обл., Рівненська обл., Хмельницька обл, Київська обл, Житомирська обл. (Малин, Радомишль, Житомир) та Коростишівська громада. Це біля 90 учасників, серед них   тренери та судді. На Чемпіонаті  також присутній голова Федерації судномоделізму та судномодельного спорту України Сергій Демеденко.

Завітали на відкриття і представники Коростишівської міської ради, в т.ч. й Іван Кохан, Юрій Денисовець, Ігор Джаман з вітальними словами та побажанням успіхів та перемог. Підтримати учасників змагань прийшли з художніми номерами творчі колективи Коростишева та продемонструвати свою майстерність з козацького мистецтва не пропустив нагоди  і козацький табір “Сокіл-Джура”.

В цей день змагання розпочато та триватимуть 4 дні. А 30 червня відбудуться нагородження переможців Чемпіонату. Тож, успіхів!!! Про переможців у наступному репортажі. Спостерігайте.

Фоторепортаж  ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *