Слухати радіо RadioKOR

День села у Кропивнянському старостинському окрузі Коростишівської ОТГ

0

2 серпня 2019 року Кропивнянський старостинський  округ Коростишівської ОТГ відзначав подвійне свято: День села, 236-ту річницю з дня заснування Кропивні та свято Пророка Іллі , покровителя воїнів.

До сільського будинку культури , де лунала музика, збиралися  святково одягнені односельці та земляки. Борис Радзієвський, в.о.старости села радушно зустрічав запрошених гостей: представників міської влади Коростишівської ОТГ, інвесторів, спонсорів-підприємців та багато інших дорогих і рідних селу гостей. З якими побажаннями завітали гості?:

На урочистому святі  привітали новонароджених , яких у цьому році 5, найповажніших, наймудріших довгожителів села та щасливі багатодітні сім’ї, а співочі голоси  подарували  для усіх вищевказаних та присутніх гостей у залі музичні подарунки.

Згадали і воїнів АТО, гордість села, виражаючи їм щиру подяку, та вшанували пам’ять односельця Євгенія Волосевича, що загинув 5 років тому на сході України, хвилиною мовчання.

Продовжили святковий концерт учасники  художньої самодіяльності клубу села Вільнянка жіночий вокальний ансамбль «Калина».

По завершенні урочистої частини, усіх було запрошено до святкового столу, як заведено у кожному гостинному селі.  А естафету святкового настрою прийняв місцевий гурт «Три куми», як подарунок для жителів села Кропивні від Тараса  Петракова, вдячного інвестора ТОВ «Плай Плюс”.

Свято проходило за фінансової підтримки ТОВ «Плай Плюс» Тараса Петракова,  ТОВ «Агроконтакт-1» Роберта Ерікяна , Михайла Дубиченка та Олександра Грабовського, міських депутатів Коростишівської ОТГ , а також підприємців: Бориса Вишнівського, Віталія Василюка, Олександра Щербини, Світлани Прокопчук, Ярослави Новік та Олександра Безверхого.

«Щира подяка людям, без яких наше свято не було б таке щире та яскраве», – зазначив Борис Олександрович.

Фоторепортаж  та відео ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті, приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *