Слухати радіо RadioKOR

Коростишівська молодь – здорова нація.

0

Сьогодні ряди прихильників фізичної культури і спорту у нашому районі невпинно зростають і поповнюються новими активними кадрами, які є взірцем для підростаючого покоління. Це добра ознака утвердження у суспільсьві ідеалів людського здоров’я і краси. І саме 14 вересня цього року ми відзначаємо День фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я та гармонії.  А у п’ятницю відбулися урочистості до Дня фізичної культури і спорту. Це свято поєднує у собі велич сили духу, мужності, залучає прихильників здорового способу життя.

Завітали на свято представники Коростишівської районної та місцевої влади: Наталія Нагорна, заступник голови РДА, Марина Надточій, керуюча справами виконавчого апарату районної ради та Іван Кохан, міський голова з вітальними словами й подяками за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, досягнення високих спортивних результатів, високу професійну майстерність та з нагоди Дня фізичної культури і спорту кращим  спортсменам району, а також з побажанням високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого міста та району.

Вітали наших спортсменів музичними номерами та додавали святкового настрою:  Валентина Власюк, танцювальний колектив «Асорті» та Валентина Бондарчук.

Фоторепортаж  та відео ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *