Слухати радіо RadioKOR

Царівка, вчетверте, зустрічає гостей на свято – День села.

0

12 вересня, на пристольне свято Олександра Невського, Царівка, вчетверте, святкувала День села, підпорядковане Квітневому старостинському округу Коростишівської ОТГ.

До місцевого сільського клубу збиралися жителі села, земляки та запрошені гості. Завітав на День народження  села і голова Коростишівської ОТГ Іван Кохан з подарунком від апарату міської ради, який передав наймолодшій гості у залі. Жителі села одразу звернулися до голови зі своїми проблемами. Зі словами привітання, міський голова пообіцяв покращення становища у даному селі та  більше приділяти уваги проблемам жителів, що й так не були поза увагою.

Привітала своїх односельців і Людмила Павленко, депутат Коростишівської районної ради, яка 20 років тому стала жителькою Царівки і жодного разу не пошкодувала про це:

В.о. старости Квітневого старостинського округу Володимир Дмитрович Яблонський, привітавши присутніх зі святом, відзначив кращих жителів села Царівки у номінаціях: за квітучу оселю, за зразковий двір, за працьовитість, за материнство, наймолодшу жительку села та найповажнішу людину серед царівчан, а також привітав сімейні пари із «золотим весіллям». Згадали воїнів, які захищають нашу державу на сході країни та дітей Великої Вітчизняної війни.

Олена Хмеельова, начальник відділу культури  та туризму Коростишівської міської ради проводила урочисту частину свята. Тішили гостей сільські діти, які брали участь у проведенні заходу, а народний ансамбль народної пісні «Капелюх» додавав святкового настрою своїми піснями. По завершенні урочистої та концертної частини, гості були запрошені до святкового столу, а на подвір’ї сільського клубу ще довго не вщухала запальна музика.

Свято відбулося за підтримки: Тараса Петракова, директора Агрохолдингу «Хортиця», Людмили Павленко, депутата Коростишівської районної ради, Світлани Сліпковської, Валентина Козачука, Валентина Вариводи, Віталія та Любов Волотовських, Віктора та Світлани Шестак, Андрія Осипчука та інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *