Слухати радіо RadioKOR

Чи буде кому прибирати Коростишів після масового святкування Дня міста?

0

На 81-ій сесії Коростишівської міської ради 7 скликання, що відбувалася 17 вересня 2019року, під керівництвом секретаря міської ради Наталії Єсипчук розглядалися 20 питань з доповненнями, винесені земельними, бюджетними та юридичними комісіями на розгляд 23 присутніх депутатів.

Одним із перших доповнень було звернення від в.о. директора КП «Коростишівський комунальник» та присутніх у залі працівників комунальної служби про погашення заборгованості підприємству. На що Наталія Миколаївна пояснила, що розпорядником коштів є міський голова і це питання потрібно вирішувати безпосередньо з керівником. Іван Кохан, на момент проведення сесії, перебував у відрядженні. Тож, комунальники покинули сесійну залу без позитивного результату.

Наразі, вони звернулися до голови Коростишівської районної ради Сергія Бондарчука із проханням допомогти у вирішенні питання заборгованості по заробітній платі.

Зазначу, що у суботу-неділю у місті планується масштабне свято – День міста. Велика кількість людей відпочиватимуть, веселитимуться, а ці люди, які не можуть отримати, на сьогодні, мізерну зарплату, уже на світанку будуть прибирати наслідки (м’яко сказано) масового гуляння. Тож, чи буде кому «вигрібати це все», як кажуть самі працівники комунальної служби, місцевій владі варто врахувати.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *