Слухати радіо RadioKOR

Фестиваль Olizar music fest, за підтримки проекту «Малі міста великі враження».

0

21 вересня у місті Коростишеві відбувся дводенний фестиваль Olizar music fest, за підтримки проекту «Малі міста великі враження». Такий масштабний проект у місті був вперше і приурочений 520-ій річниці з першої писемної згадки про місто, власниками якого була родина Олізарів. Саме граф Олізар розбудував Коростишів, а саме: школу, лікарню, костел, започаткував у місті каменеобробне виробництво. Завдяки якому, сьогодні Коростишів ще називають «Місто на граніті».

Цей фестиваль організований Молодіжною Громадською Радою, студентами й учнями міста, за підтримки проекту «Малі міста великі враження» та Коростишівської міської ради.

У перший день відбувся  концерт молодіжної музики різного жанру вокалістів та гуртів місцевих, а також запрошених з Києва та Житомира. Ведучий був одягнений в образі графа Густава Олізара, а ведуча – Марії Волконської (коханої Густава).  У місцевому парку – культурно-історичній пам’ятці, завдячуючи вкладу графа Олізара, звучала драйвова сучасна музика, своїми виступами запалювали танцювальні колективи та вражали співом юні місцеві перлинки. Свято було креативне, неординарне, у поєднанні минулого і сучасного.

На другий день фестиваль продовжився біля купальні Олізара артистичним рекламуванням поезії від учнів Коростишівської гуманітарної гімназії №5ім. Т.Г.Шевченка, студентів Коростишівського педагогічного коледжу ім. І.Франка й музичні виступи від майстра фортепіано та ансамблю скрипалів, а також виступ Житомирського оркестру «Полісся».

На гостей, що завітали на свято сім’ями та з друзями, чекали круті виконавці, цікаві дитячі локації, смачна кухня, фотозони й гарний настрій. Бажаючі танцювали, підспівували та просто насолоджувалися вечором музики.

Фото-, відеорепортаж ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS . 

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *