Слухати радіо RadioKOR

Учителю! Твоя праця мудра й благородна!

0

У Коростишівському Будинку культури 4 жовтня відбулося свято з нагоди Всеукраїнського дня працівників освіти. В цей день , здається, усі квіти, що дарувалися були найзапашніші, пісні наймелодійніші, танці найзапальніші, а вітальні слова найтепліші.

Розділити шану і повагу до освітян приєдналися  представники районної та місцевої влади зі словами вдячності:

Наталія Нагорна, заступник голови Коростишівської РДА та Іван Пархалевич, начальник відділу освіти Коростишівської РДА:

Сергій Бондарчук, голова Коростишівської районної ради:

Іван Кохан, міський голова, Юрій Денисовець, заступник міського голови та Ігор Джаман, начальник відділу освіту молоді та спорту Коростишівської міської ради:

Приєднався до привітань також  Семен Крупник, голова районної профспілкової організації працівників освіти.

За багаторічну, сумлінну, самовіддану працю, особистий внесок у розвиток освіти, високий професіоналізм, зразкове виконання своїх посадових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти представниками влади,  були нагороджені кращі працівники у освітній галузі.

Додавали святкового настрою, приєднавшись до привітань зі своїми запальними танцями та постановками, вражаючими піснями та неймовірними голосами: вихованці дитячої музичної школи вокальний ансамбль «Арабескі», народний танцювальний колектив  «Веселка»  міського Будинку культури, музично-драматичний педагогічний колектив БДТ «Сова», Віка Панченко, Олександр Осауленко, танцювальнs колектив « Олімпус Денс Клаб»,  «West Dance School», вихованиця БДТ Іванна Кургіна,  учениці  НВК ім. О. Ольжича Олена Сенько та Єва Денисовець,  Віталій Заріцький, Наталія Кривошеєва та оркестр народних інструментів дитячої музичної школи.

У холі Будинку культури діяла виставка вражаючих та неповторних  фотозон, яку підготували навчальні заклади району, де кожен бажаючий міг зробити фото на згадку про цей чудовий та багатозначущий для нього день.

Фоторепортаж  ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *