Слухати радіо RadioKOR

У Коростишівському районі поліція викрила одесита у низці дачних крадіжок

0

8 грудня за підозрою у причетності до обкрадань будинків жителів Коростишівського району поліцейські затримали жителя Одещини, який тимчасово мешкав на Житомирщині. Чоловік розшукувався й одеськими правоохоронцями. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області:

“Уранці 8 грудня до поліції звернувся киянин із заявою про крадіжку із його дачного будинку у с. Вільні Коростишівському районі. За словами чоловіка, у ніч з 6 на 7 грудня хтось похазяйнував в його обійсті, зірвав навісний замок на вхідних дверях до будівлі і виніс звідти електроінструменти та інші побутові речі.

Поліцейські провели необхідні заходи для встановлення причетної особи та викрили у вчиненні крадіжки 32-річного жителя Одещини.

– Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Упродовж певного часу він мешкав у Коростишівському районі. Ніде не працював. Також під час перевірки цієї особи було встановлено, що чоловіка розшукують одеські колеги. У результаті проведених невідкладних слідчих дій за місцем тимчасового проживання підозрюваного були вилучені речі, серед яких викрадені з дачного будинку киянина, – розповів заступник начальника Коростишівського ВП ГУНП Олександр Гуменюк.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ. Правоохоронці  мають обґрунтовані підозри щодо вчинення затриманим інших подібних кримінальних правопорушень. Наразі уже встановлена його причетність до 4 таких фактів.

За чинним законодавством крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення карається позбавленням волі строком від 3 до 6 років.”

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *