Слухати радіо RadioKOR

Коростишівською місцевою прокуратурою спрямовано до Коростишівського районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно особи, яка за місцем свого мешкання зберігала наркотичні засоби у великих розмірах.

0

Місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно раніше судимого за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та інших злочинів проти здоров’я населення жителя м. Коростишева, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України, за яке передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.

Встановлено, що житель міста Коростишева, за місцем свого проживання та на території свого домоволодіння зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, без мети збуту.

Під час проведеного санкціонованого обшуку домоволодіння вищевказаної особи виявлено і вилучено сухі рослини зелено-коричневого кольору, які відповідно до висновку експерта є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом. Загальна маса вилучених речовин та рослин в перерахунку на висушену речовину становить більше 1 кг, що відповідно до наказу МОЗ України № 188 від 01.08.2000 є великим розміром.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 17 КПК України особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому цим Кодексом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.

Коростишівська місцева прокуратура

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи  Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *