Слухати радіо RadioKOR

Патріоти Коростишівщини у Києві

0

Сьогодні, 22.02.2020 року, патріоти Коростишівщини та їх родини відвідали славне місто Київ.

Про це повідомляє Олена Целіна на сторінці  Громадська організація “Патріот”

“Програму подорожі відкрив музей становлення української нації. 1,5годинна екскурсія залишила незабутні враження!!!!Цікава експозиція, силіконові фігури знакових історичних осіб, запахи, звуки створювали відчуття присутності у окремих епохах.
Крім того молодші патріоти взяли участь у квесті “Сторінками своєї історії” і Путято Сергій та Марійка, Дорожинець Павло, Тарасюк Максим стали переможцями, отримавши відповідні дипломи і призи.

Наступним пунктом став НСК “Олімпійський” і музей футбольного клубу “Динамо”, де ми коротко ознайомились з переможним миттєвостями історії клубу.
Далі нас чекали у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді МОН України. Тут дійсні фанати своєї справи ознайомили нас з роботами учасників школи народних ремесел, розповіли про історію виробництва хліба у Музею хліба. Також ми відвідали зимовий сад, акваріумний комплекс, живий куточок.
Протягом дня нам сприяла гарна погода і натхненні та щасливі ми повернулися додому.”

Також організатори поїздки дякують за фінансову підтримку: Юрія Денисовця, Олега Криницького, Андрія Нижника , Олександра Грабовського ,Юрія Буханевича. 

Фоторепортаж   ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *