Слухати радіо RadioKOR

На Житомирщині зафіксовано ще один випадок захворювання на СОVID-19

0

У Житомирській області станом на 14 годину 1 квітня виявлено новий випадок захворювання на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба обласної ради зсилаючись на інформацію обласного лабораторного центру.

У фахівців центру на опрацюванні знаходились матеріали від 7 хворих з області і за результатами відповідних вірусологічних досліджень в одному випадку підтверджено захворювання на СОVID-19. Вірус виявлено у жительки м. Бердичева, яка мала контакт з лабораторно підтвердженим хворим на СОVID19.

Підозри на COVID-19 не підтвердилися у хворих з Баранівського, Житомирського та Ружинського районів, з м.Житомира, м. Малина та м.Бердичева.

Це вже 6й випадок захворювання на коронавірус, що зафіксовано на території Житомирської області.

Усього в Україні заеєстровано 669 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 17 летальних, 10 пацієнтів одужало. За минулу добу було зафіксовано 120 нових випадків.

Закликаємо: щоби вберегти себе та своїх рідних і близьких від захворювання на коронавірус, дотримуйтесь режиму самоізоляції та загальних правил гігієни.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *