Слухати радіо RadioKOR

У Коростишеві поліція затримала чоловіка, який наніс ножове поранення синові

0

25 квітня в одній із квартир Коростишева під час спільного розпивання спиртних напоїв конфлікт між батьком та сином закінчився травмуванням останнього. Чоловіка ушпиталили до районної лікарні. Підозрюваного поліцейські затримали. Триває слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

“У післяобідню пору 25 квітня до поліції зателефонувала лікарка Коростишівського медичного закладу. Жінка розповіла, що до приймального відділення надійшов 36-річний чоловік з ножовим пораненням у грудну клітину.

У ході з’ясування обставин його травмування, правоохоронці встановили ймовірного причетного до спричинення цих тілесних ушкоджень –  65-річного батька потерпілого. У скоєному пенсіонер зізнався.

Зі слів підозрюваного, у той день він разом із сином розпивали спиртні напої за місцем їх спільного проживання. В якийсь момент між чоловіками виникла сутичка, під час якої батько і поранив сина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу поліції. Правоохоронці оглянули квартиру, опитали свідків події та зібрали наявні речові докази. У результаті отриманих відомостей поліцейські  затримали 65-річного чоловіка за статтею 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Наразі слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Нині вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.”

Про стан потерпілого головний лікар Коростишівської ЦРЛ  повідомив на своїй сторінці у соцмережі : “Вчора наші хірурги провели операцію на серці після ножового поранення. Стан пацієнта середньої важкості, стабільний.”

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *