Слухати радіо RadioKOR

23 травня – День морської піхоти України

0

День морської піхоти — професійне свято військовослужбовців морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України, яке відзначається щороку 23 травня. Свято започатковане 2014 року.

Тоді, шість років тому, їм першими довелося пройти випробування на стійкість та вірність військовій присязі українському народові у протистоянні з російськими силами в Автономній Республіці Крим.

У цей день ми згадуємо  морських піхотинців, які загинули у боротьбі з підступним ворогом за незалежність нашої держави і мир на українській землі. Схиляємо голови перед кожним Героєм, пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях…

Військовослужбовці морської піхоти демонструють високий моральний дух, професійну майстерність та відповідальність під час виконання бойових завдань, підтверджуючи своє гасло – “Вірний завжди”.

Висловлюємо мовським піхотинцям та ветеранам морської піхоти України щиру вдячність за самовіддану службу українському народові, вірність військовій присязі та готовність виконати поставлені завдання у будь-яких умовах обстановки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *