Слухати радіо RadioKOR

Віднині соціальні працівники на велосипедах

0
У п’ятницю, 5 червня сільський голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський вручив велосипеди працівникам Територіального центру обслуговування громадян населених пунктів Глибочицької об’єднаної територіальної громади, у тому числі трьом працівникам Коростишівського району:
– Вірі Чудовській, с. Кмитів,
– Марії Савченко, с. Студениця,
– Галині Онищенко, с. Студениця.
Врахувавши потребу у забезпеченні велосипедним транспортом соціальних працівників, для надання якісних соціальних послуг одиноким громадянам похилого віку, що обслуговують населені пункти Глибочицької об’єднаної територіальної громади,  на квітневій 28 сесії 7-го скликання Глибочицької сільської ради було прийнято рішення щодо придбання сучасних велосипедів.
Працівники територіального центру відвідують громадян, згідно із затвердженим графіком, не рідше двох разів на тиждень. У будь-яку погоду, з гарним настроєм і добрим словом працівники соцсфери допомагають мешканцям громади. Вони купують продукти харчування і ліки, викликають медиків, сплачують за комунальними рахунками, допомагають на присадибних ділянках. Крім того, надають психологічну підтримку, інформують із питань соціального захисту і допомагають з оформленням документів.
Сергій Сокальський подякував соціальним працівникам за їх працю, акцентуючи увагу присутніх на важливій ролі соціальної роботи у громаді.
Працівники  щиро вдячні очільнику громади та депутатському корпусу, що їх не залишають без уваги.
Адже,  турбота про своїх людей — пріорітет громади.
Будьте з нами: radiokor.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *