Слухати радіо RadioKOR

Сергій Сокальський: Сьогодні якість освіти має бути на однаковому якісному рівні, як у містах, так і в селах

0

Коли говоримо про якість освіти, то маємо на увазі  методики викладання та навчальне середовище, розвиток суспільства та майбутнє нашої держави в цілому. Сьогодні ми  спостерігаємо  залежність якості навчання учнів,  організаційних умов процесу навчання від капіталовкладень з міських та сільських бюджетів, а також підтримки держави.

Сільський голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський, при обговоренні якості освіти у громаді, зазначив, що половина видатків сільського бюджету спрямовується саме на галузь освіти, щоб сільський учень не поступався за фаховими здібностями , за підготовкою і якістю освіти учню, який навчається у міському навчальному закладі:

Цьогоріч у липні місяці  два проєкти, які були підготовлені відділом освіти і фінансово-економічним відділом Глибочицької сільської ради, спільно із адміністрацією комунального опорного закладу “Глибочицький ліцей” Глибочицької сільської ради, пройшли конкурсний відбір Житомирської обласної державної адміністрації та Міністерства освіти і науки України.
І, як результат, проєкти Глибочицької об’єднаної громади отримають для впровадження близько 2 мільйони гривень фінансування.
Сергію Вікторовичу приємно відзначити, що проєкт Глибочицької об’єднаної громади для Глибочицького ліцею у числі перших 16 закладів освіти Житомирщини.
Очільник Глибочицької громади переконаний, що освідчена молодь – майбутнє громади.
Будьте з нами: http://www.radiokor.com.ua/
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *