Слухати радіо RadioKOR

Про реорганізації, ліквідації та утворення РДА обговорювали на селекторній нараді

0

 

Про реорганізації, ліквідації, утворення райдержадміністрацій, їх структури, чисельності працівників та розрахунків, видатків та їх утримання 4 серпня обговорювалися Міністерством розвитку громад та територій України за участю Міністерства фінансів України на селекторній нараді з обласними держадміністраціями. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОДА.

04 серпня, Міністерством розвитку громад та територій України та участю Міністерства фінансів України проведено селекторну нараду з обласними державними адміністраціями з питань утворення, реорганізації, ліквідації райдержадміністрацій, їх структури, чисельності працівників та розрахунків видатків на їх утримання.

Учасники наради обговорили питання реорганізації, ліквідації райдержадміністрацій в умовах проєкту децентралізації, реструктуризації чисельності працівників адміністрацій та рефінансування розрахунків на утримання працівників адміністрацій.

Як зазначалося на нараді, першочергово, необхідно врегулювати питання законодавчого забезпечення процесу реорганізації райдержадміністрацій та розробки нової структури РДА.

Будьте з нами: http://www.radiokor.com.ua/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *