Слухати радіо RadioKOR

8 листопада 2020 року обірвалося життя ВІРИ ІЛАРІОНІВНИ ГУМЕНЮК, директора Будинку культури села Слобідка.

0

Нехай добрий, світлий спомин про Віру Іларіонівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег та усіх, хто її знав, любив і шанував.

Народилася Віра Гуменюк 5 червня 1961р. у селі Великі Деревиці Любарського району Житомирської області. З раннього віку залишилася сиротою. У 1977 році вступила до Коростишівського педагогічного фахового коледжу ім. І.Я.Франка.  Після закінчення навчання, була направлена до села Слобідка Коростишівського району вихователем дитячого садка, де й зустріла свою долю та залишилася проживати у селі, виростивши у шлюбі двох дітей та онуків. У 1984 році була переведена на посаду вчителя початкових класів 8-річної Слобідської сільської школи. З 2017 року – директор Будинку культури села Слобідка Старосілецької ОТГ та засновник сільського гурту самодіяльності «Веселі молодички».

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші.

У пам’яті кожного Віра Іларіонівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Розділяють біль втрати та підтримують у годину скорботи рідних сільський голова Старосілецької сільської ради Олег Куцаківський, громада села Слобідки та колектив самодіяльності «Веселі молодички».

Вічна світла пам’ять.

Немає опису.

 

Немає опису.

Немає опису.

 

 

Немає опису.

Немає опису.

 

Будьте з нами: radiokor.com.ua
Facebook: Радіо Коростишівщини/Korostyshiv NEWS
Instagram: radio.kor
YouTube: Коростишівське радіо
+38068-340-21-96 (telegram)
radio_kor@ukr.net
м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *