Слухати радіо RadioKOR

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою, Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак, вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Генеральна Асамблея закликала держави проводити подальшу інтеграцію осіб із інвалідністю в життя суспільства. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства — людей із інвалідністю.

На сьогодні рівень інвалідізації мешканців планети становить більше 1 мільярда людей (15% населення Землі).

Новини - Офіційний сайт Подільської районної державної адміністрації в м. Києві

Інвалідність – це не вирок. Ці люди не вимагають до себе жалю, для них не потрібно щось особливе, лише – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Як показує практика, люди з інвалідністю можуть бути повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають усіх нас.

Бажаємо вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми. Висловлюємо вдячність всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – вияв милосердя, людяності та любові. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Немає опису.

 

🔎Будьте з нами: radiokor.com.ua
🌍Facebook: RadioKor|Коростишівське Радіо
📸Instagram: radio.kor
🎥YouTube: Коростишівське Радіо
📲Telegram: +38068-340-21-96
📩radio_kor@ukr.net
📍м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *