Слухати радіо RadioKOR

Уряд скасовує карантин вихідного дня

0
Кабінет Міністрів скасовує карантин вихідного дня та готує новий план обмежень. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів України 2 грудня.

«Це дозволяє нам зняти саме ці обмеження: і на вихідні, і в будні діятимуть обмеження помаранчевої зони на території цілої країни. Наразі Кабінет Міністрів напрацьовує найбільш збалансоване рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень. Згідно з законом, уряд повідомить про рішення за 7 днів до їх запровадження», – сказав Прем’єр-міністр.

Також, Денис Шмигаль зазначив, що думка регіонів для уряду важлива, тому провели опитування щодо оптимальних карантинних заходів серед міських голів та очільників обласних державних адміністрацій.

«Майже 90% опитаних міських голів підтримали повну заборону з проведення концертів. Водночас встановлення новорічної ялинки з низкою обмежень для відвідування підтримують майже 60% представників органів місцевого самоврядування», — повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

 

🔎Будьте з нами: radiokor.com.ua
🌍Facebook: RadioKor|Коростишівське Радіо
📸Instagram: radio.kor
🎥YouTube: Коростишівське Радіо
📲Telegram: +38068-340-21-96
📩radio_kor@ukr.net
📍м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *