Слухати радіо RadioKOR

Збройні сили України – це гордість і сила!

0

День Збройних Сил України був прийнятий постановою Верховної Ради України в 1993 році. Це свято відзначається щорічно 6 грудня — у день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».

  Збройні сили України (ЗСУ) — військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладаються завдання з оборони України, захист її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності.

Збройні сили України забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного та підводного простору держави й територіального моря України, а також беруть участь у заходах, спрямованих на боротьбу з тероризмом.

Нині для українців це одне з найважливіших національних свят. Щодня, протягом багатьох років, тисячі бійців ЗСУ захищають нашу країну на передовій, охороняють її кордони на землі, у воді та в повітрі.

День армії 2019 / zastavna.bukoda.gov.ua

  Відомо, що Україна від СРСР успадкувала одне з найпотужніших угруповань військ у Європі, оснащене ядерною зброєю та відносно сучасними зразками озброєння та військової техніки.
Поступово українська армія була майже знищена, але після Революції Гідності та початку воєнних дій на сході України розпочалася нова сторінка українських Збройних сил.

Дорогі захисники! Прийміть вітання з Днем Збройних сил України! Бажаємо козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили.

 

🔎Будьте з нами: radiokor.com.ua
🌍Facebook: RadioKor|Коростишівське Радіо
📸Instagram: radio.kor
🎥YouTube: Коростишівське Радіо
📲Telegram: +38068-340-21-96
📩radio_kor@ukr.net
📍м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *