Слухати радіо RadioKOR

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП під Коростишевом

0

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 грудня близько 8:30 на 110 км автошляху Київ-Чоп. Унаслідок зіткнення трьох автомобілів травми отримав один з водіїв.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Коростишівського відділу поліції та патрульні поліцейські.

Попередньо, водій автомобіля «ИЖ-27», 62-річний житель Коростишівського району, рухаючись автошляхом, здійснював обгін припаркованого автомобіля «Skoda Superb». У цей час водій кросовера «Volkswagen Touareg», 51-річний житель м. Вінниці, зіткнувся з «ИЖ», який своєю чергою зіткнувся з «Skoda».

Відомо, що на місце події виїхали фахівці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вже по їх прибуттю з’ясувалося, що сталося зіткнення трьох легковиків, водія «Москвича» затисло в автівці. Він був при свідомості, інші два водії не постраждали. Чоловіка сильно заблокувало понівеченими конструкціями, тому, аби вивільнити його, рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць зрізали водійські дверцята, дах, перегородку між салоном і багажником та вирізали саме сидіння. Діставши чоловіка, бійці ДСНС обережно поклали його на ноші та перенесли в швидку допомогу. З політравмами медики госпіталізували постраждалого до центральної районної лікарні. Крім того, фахівці ДСНС змили розлите пальне з проїжджої частини.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

IMG_6749.JPG

Шановні водії! Під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
Управління ДСНС України у Житомирській області

 

🔎Будьте з нами: radiokor.com.ua
🌍Facebook: RadioKor|Коростишівське Радіо
📸Instagram: radio.kor
🎥YouTube: Коростишівське Радіо
📲Telegram: +38068-340-21-96
📩radio_kor@ukr.net
📍м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *