Слухати радіо RadioKOR

Новий комунікаційний майданчик анонсовано для освітян Житомирщини

0

Під час робочої зустрічі керівників Житомирського РВ АМУ та Управління Державної служби якості освіти у Житомирській області анонсовано створення нового комунікаційного майданчика для посадових осіб місцевого самоврядування – органів управління освітою громад Житомирщини.

«Ми готові взаємодіяти в інтересах громад, адже законодавчо саме органи місцевого самоврядування відповідають за реалізацію державної політики у сфері освіти та забезпечення якості освіти на відповідній території. І наше головне завдання – допомогти, порадити і навчити, як вирішити питання, як вийти із ситуації, що склалася. Тому діятимемо за принципом «спочатку підстав плече, а лише потім перевіряй!» – зауважила виконавча директорка Житомирського РВ АМУ Т.Кухарська.

Тетяна Кухарська також наголосила, що усі громади-члени АМУ зацікавлені у відкритому та прозорому контролі у сфері освіти. Усі готові і вчаться працювати з новими викликами і у нових умовах, проте часто потребують консультативної та практичної допомоги, тому Житомирське РВ АМУ продовжує роботу з усіма громадами у цьому напрямку. Найближчим часом буде сформовано пул зацікавлених самоврядців з питань  освіти та запропоновано канали й форми спілкування.

Вже зараз можна долучитися до вайбер-спільноти для обговорення нагальних питань управління освітою у громадах: https://invite.viber.com/?g2=AQAzUVh3O+uDREzkCkjd1j33cSTVBImhrR4g1K42b+lplWkRT16Q/oc67iK8Gud3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *