Слухати радіо RadioKOR

ТОВ «Житомиргаз Збут» готовий постачати газ для жителів міста Коростишева та Коростишівського району

1

Найбільший постачальник природного газу для побутових споживачів на території Житомирської області готовий постачати блакитне паливо для жителів Коростишева та Коростишівського району, які наразі опинилися на обслуговуванні у постачальника останньої надії.

Більше 10 тисяч споживачів природного газу Коростишівського району з 16 лютого 2021 року перейшли до постачальника останньої надії. Вони мають 60 днів на те, аби обрати нового ринкового постачальника блакитного палива та заключити з ним договір.

ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує жителям Коростишівського району підписати угоди про постачання з надійною компанією, котра більше п’яти років безперебійно забезпечує газом понад 360 тис. домогосподарств Житомирщини.

Варто зазначити, що при обранні нового постачальника оператор ГРМ не змінюється.

Як стати клієнтом ТОВ «Житомиргаз Збут»?

Аби стати клієнтом «Житомиргаз Збуту» потрібно написати заяву-приєднання. Після цього менеджери допоможуть пройти усі подальші кроки максимально швидко та з мінімальною участю клієнта, аби він не мав зайвих клопотів з оформленням необхідних документів.

Подати заяву-приєднання про зміну постачальника природного газу для побутових споживачів можна:

  • особисто у відділенні ТОВ «Житомиргаз Збут» (адреси ТУТ);
  • за телефоном контакт-центру (0412) 55-94-04, 47-18-18;
  • за допомогою сайту ТОВ «Житомиргаз Збут»;
  • через Особистий кабінет на оновленому порталі 104.ua.

Як укласти договір?

Для укладання договору клієнту потрібно подати такі документи:

–  заява-приєднання до умов договору постачання природного газу;

–  документи, якими визначено право власності чи користування на об’єкт (приміщення);

– документ, що посвідчує особу споживача, а також реєстраційний номер облікової картки платника податків.

З актуальною редакцією Договору можна ознайомитися в розділі Договір постачання природного газу.

ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує своїм клієнтам зручні онлайн сервіси для вирішення «газових» питань, а також можливість фізичного доступу до відділень підприємства, де персональний менеджер допоможе їм індивідуально.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ – надійний та зручний для кожного.

 

 

1 thought on “ТОВ «Житомиргаз Збут» готовий постачати газ для жителів міста Коростишева та Коростишівського району

  1. Поясню важливість цього елементу ринку. Ніхто не повинен залишитися без газу. Наразі в рамках ПСО газзбути не мають права відмовити людині в постачанні газу. При переході до ринку постачальники можуть не захотіти працювати з клієнтом, який не оплачує рахунки або робить це не регулярно. Або клієнт хоче піти від збуту, але ще не вирішив до кого. Але навіть такий клієнт не повинен залишитися без газу, тому і з являється ПОН. На 60 днів він приймає будь-якого клієнта. За цей період споживач має можливість знайти постачальника, який буде постачати йому газ. Це необхідні умови для відкриття ринку. Все інше бажано, але не обов язково. Наприклад, ми хочемо, щоб були інструменти з вибору постачальників і датахаб, де є інформація про клієнтів. Але це не критичні елементи, ринок може почати працювати і без них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *