Слухати радіо RadioKOR

У ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ СВЯТО!!!

0

 У ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ СВЯТО!!!

Є така професія – дарувати людям

радість і гарний настрій.

Професія культпрацівника складна, відповідальна і тільки на перший погляд може здатися безтурботною, завжди святковою. Але насправді, вона потребує особливої відданості, особливих якостей, таланту, фанатизму, фантазії, мудрості, оптимізму, ерудиції.

Тож, 9 листопада до гостинної домівки завітали керівники району та міста з найкращими побажаннями, відзнаками та подарунками: Вячеслав Поліщук, голова РДА, Марина Надточій, керуюча справами виконавчого апарату районної ради, Іван Кохан, міський голова, Юрій Денисовець, заступник голови міської ради, Тетяна Клименчук, помічник народного депутата Верховної Ради України Павла Дзюблика та ті, хто хотів у цей день особисто привітати народних митців з професійним святом й висловити теплі слова вдячності.

У дні, коли інші відпочивають, працівники культури творять свята. І настільки люблять вони свою роботу, що було б для усіх з області фантастики, якби в цей день вони не готувалися до приходу гостей. Та зустрічали, не як завжди – на великих сценах, у костюмованих нарядах, гарними піснями, а у біблітотеці Будинку культури. Як сказала Олена Хмельова, начальник відділу культури: “Тихо, по-скромному. У нас і так, що не день, то свято.”

А й дійсно так, без участі працівників культури не одружуються і не ідуть на пенсію, не народжуються і не відкривають ресторани чи дитячі садочки, не вручаються короваї. Кожне професійне свято не проходить мимо народних митців.

Тож, керівники міста та району з особливою вдячністю, з найтеплішими словами привітань, відзначали Подяками від райдержадміністрації, від районної ради та міської ради за багаторічну плідну працю в галузі культури, вагомий творчий внесок у розвиток та збереження самодіяльного народного мистецтва, популяризацію українських традицій та з нагоди професійного свята Дня працівників культури.

За клопотанням Павла Дзюблика, народного депутата Верховної Ради України, кращі працівники галузі культури Коростишівщини отримали відомчі відзнаки профільного Міністерства. Тож, Тетяна Клименчук, передала  найщиріші вітання від Павла Дзюблика та вручила Почесну відзнаку Міністерства культури України «За багаторічну плідну працю в галузі культури» Івану Пенчеву  – керівнику народного аматорського хорового колективу «Ветеран» Коростишівського району та відзначила кращих працівників у галузі культури Почесними грамотами

Міністерства культури України. 

Також, з нагоди професійного свята, Олена Хмельова та Наталія Кіріченко, привітали викладачів шкіл естетичного виховання, працівників бібліотек, музеїв, зазначивши, що День працівника культури – це їх спільне свято і побажали, щоб усіх супроводжувала удача, жили довго і щасливо, у мирі, здоров’ї та радості.

А на завершення урочистості додала теплоти  ніжного співу Анастасія Хмельова.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *