Слухати радіо RadioKOR

З Днем місцевого самоврядування!

0

Шановні працівники органів місцевого самоврядування,   

депутати місцевих рад усіх рівнів, активісти територіальних громад району!

       Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

  Представляти громади, знати їх проблеми і докладати усіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань не лише місцевого чи регіонального, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою. Але перед нами стоїть і більш важливе завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень  самоврядних органів.

Від щирого серця, дорогі друзі і соратники, прийміть  запевнення у повазі і вдячності за вашу нелегку, часто невдячну, але таку потрібну суспільству діяльність, патріотизм і відданість інтересам громади.

Щастя вам і здоров’я, добра і сімейного благополуччя, радості від світлої долі ваших дітей і онуків, здійснення задумів і планів задля загального  гаразду!

З повагою, Микола Марчинський, депутат обласної ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *