Слухати радіо RadioKOR

Із року в рік, це вже стало традицією, 9 січня у Будинку культури міста Коростишева зустрілися, щоб душою і серцем своїми піснями та колядками прославити народжене немовля. До святкування Різдвяних колядок приєднався і отець Никодим, митрополит Житомирський і Новоград-Волинський, який зазначив, що цей вечір колядок благодійний і зібрані кошти (це 7700грн) будуть направлені  на підтримку дітей-сиріт та дітей, батьки яких загинули в АТО.

На Різдвяні колядки зібралися жителі та гості міста різних поколінь, завітав на свято і волхв із минулого. Ця сценована подія була цікавим початком свята Різдвяних колядок, організатором та ведучою якого була матушка Ірина із села Привороття.

Прихожани прославляли Бога у своїх піснях, багато різних колядок та гарних пісень прозвучало від колективів та хорів сіл Слобідки, Старосільці, Стрижівки, Привороття, Торчина, Садове. Прославляли своїми ангельськими чарівними голосочками дітки. Було гарним поєднанням співу прихожан і сільських батюшок. Додавали гарного святкового настрою і народно-етнографічний ансамбль «Горлиця», колектив «Родина», «Скарбничка» та хор ветеранів Коростишівського будинку культури.

На завершення свята отець Никодим побажав усім здоров’я, крепості, терпіння, сили та миру усім родинам. Та всі разом заспівали  пісню «Радуйся».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *