Слухати радіо RadioKOR

У Коростишеві 17-річний студент викрав два автомобілі ВАЗ та встиг частково розібрати

0

Парубка обґрунтовано підозрюють у причетності до угонів двох ВАЗівок у Коростишеві. Біля однієї із них його й затримали поліцейські увечері 11 лютого.

Про це 12 лютого інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Упродовж 8-11 лютого до Коростишівського відділу поліції звернулись двоє жителів райцентру із повідомленнями про викрадення їх автомобілів марки «Жигулі». В обох випадках злочини було вчинено уночі й ВАЗівки викрадені з дворів багатоповерхівок, де їх звично лишили власники. Один з автомобілів у ході розшукових заходів оперативники підрозділу кримінальної поліції виявили на березі річки увечері 11 лютого. Керманич намагався виїхати з багнюки. Як з’ясувалось, це був 17-річний житель Брусилівського району», – йдеться у повідомленні.

«Молодик навчається у Коростишеві, тут же винаймає житло. Має тимчасовий підробіток. Свою причетність до угону ВАЗівки він визнав. Окрім того, зізнався у вчиненні аналогічного правопорушення, вчиненого за тих же обставин 8 лютого. Викрадену того дня автівку ми виявили на території недіючого нині товариства», – повідомив начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.

Обидва викрадені «Жигулі» були частково розукомплектовані. У правоохоронців є обґрунтовані підозри, що запчастини хлопець мав на меті збути.

«Нині у рамках розпочатих кримінальних проваджень за вказаними фактами незаконних заволодінь транспортними засобами (ст.289 ККУ) поліція перевіряє молодика на причетність до інших подібних злочинів. За чинним законодавством подібні протиправні дії можуть обернутися ув’язненням від 5 до 8 років», – зазначили правоохоронці.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що затриманий є студентом місцевого навчального закладу.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня 2018 року в одному селі Чуднівського району – молоді хлопці угнали ВАЗівку, позбиткувалися у чужому хліві над свійськими тваринами та викрали тушу поросяти, а в іншому – також незаконно заволоділи автівкою. Матераіли: Житомир.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *