Слухати радіо RadioKOR

​У Житомирській області розбійники в масках грабують будинки самотніх жінок

0

Четверо у масках з пістолетами в руках розбивають вікна і вдираються до будинку. Небезпечні та озброєні грабіжники скоюють напади на помешкання самотніх жінок у Житомирській області . Лише за одну ніч зловмисники залізли у дві хати.

Один з випадків зафіксували камери вуличного спостереження. Четверо у масках, з пістолетами в руках розбивають вікна і вдираються до будинку. Власниця встигла вистрибнути на город, нападник наздогнав її. Жінку врятувало лиш те, що на її крик збіглися сусіди. Це налякало грабіжників і вони втекли.

Але вже вночі вони пограбували іншу хату в сусідньому селі, власниця теж жила там сама. З хати нападники винесли гроші та цінні речі, сама жінка після нападу в лікарні. Попередньо, в неї стався серцевий напад. У поліції припускають, банда грабує хати, де немає чоловіків, і нікому дати відсіч. Нападників вже оголосили у розшук, але ускладнює пошуки те, що пограбовані жінки не бачили їхніх обличчя.

«Коли він скочив, в нього вже був пістолет. Він почав кричать: «Працює «ОМОН», лицем до землі, добивай її, вона вже не потрібна». Вони вже схопили цей ланцюжок, хотіли душить чи що, і в цей момент я вибила в них пістолет», – розповіла постраждала Тетяна.

 Житомир.info за матеріалами ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *