Слухати радіо RadioKOR

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ НАКАЗ військового комісара Коростишівського об’єднаного міського військового комісаріату

0

«Про призов громадян на

строкову військову службу

 

1.На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 30 січня 2019 р. № 22/2019 в квітні-червні 2019 р. проводиться призов громадян на строкову військову службу.

  1. Явці на призовну дільницю Коростишівського району для призову на строкову службу підлягають усі громадяни 2001 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1992 – 2000 рн., у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
  2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Коростишів вул. Семінарська,20 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Коростишівського об’єднаного міського військового комісаріату до 03 квітня 2019 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Коростишівського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від підпорядкування та форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
  2. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність, згідно з законодавством.

Військовий комісар

Коростишівського об’єднаного міського військового комісаріату

підполковник                               /підпис/                                                         Д.М.ЦОМПЕЛЬ

/МП/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *