Слухати радіо RadioKOR

Субсидії монетизували: з березня допомога для оплати комуналки надходить готівкою

0

Субсидії монетизували: з березня допомога для оплати комуналки надходить готівкою
З березня 2019 року Уряд розпочав виплату субсидій готівкою тим громадянам, яким субсидію призначено у 2018 році.
Першими «живі» кошти для оплати комунальних рахунків за лютий отримали пенсіонери, які отримують пенсію 4 березня. Тим, у кого є пенсійна картка, субсидія зараховється туди. Тим, у кого немає, додому приносять листоноші.
Усі одержувачі житлових субсидій, які НЕ є пенсіонерами та користуються допомогою з 2018 року, з 12 березня мають змогу забрати свою монетизовану субсидію у будь-якому відділені Ощадбанку. Потрібен лише паспорт та ідентифікаціний код. Немає жодної прив’язки до місця реєстрації громадянина, якому призначено державну допомогу для оплати комунальних платежів.
З 12 березня монетизована субсидія чекає в Ощадбанку усіх тих, хто не є пенсіонером. У березні субсидія прийшла грошовим переказом “Швидка копійка”, у квітні вже на картку, яку банк одразу видає під час березневого візиту в Ощадбанк.
Для зручності субсидіантам, які не є пенсіонерами, запропоновано перед відвідуванням банку ПРОЙТИ РЕЄСТРАЦІЮ на офіційному сайті https://www.oschadbank.ua/ua/sb або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України). Це дасть субсидіанту змогу самостійно обрати найближче відділення, зручний час та дату для отримання субсидії без черг.

матеріали: Управління Соціального Захисту Населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *