Слухати радіо RadioKOR

 

3 травня 2019 року на базі Коростишівської дитячої музичної школи  відбулося свято «Зоряний олімп», де відзначали учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь Коростишівщини та стали переможцями й призерами обласних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук. А також відзначали наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з цим якнайкраще.

На святі також були присутні гості, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління: Тетяна Клименчук та Олександр Веселовський, представники депутата Верховної ради України, Іван Кохан, міський голова, Юрій Денисовець, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Ігор Джаман, начальник відділу освіти молоді та спорту.

Ігор Джаман, після привітального слова, вручив премії учням, які вибороли 46 призових місць у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, детальніше:

Юрій Денисовець, подякувавши кожному, вручив нагороди учням-призерам обласних олімпіад, які отримали по 2 та 3 призові місця, детальніше:

Учні, які є предметними геніями, як зазначалося ведучими – призери обласних олімпіад, які отримали диплом І ступеня та  гідно представили Житомирську область на всеукраїнському етапі і отримали 5 призових місць, були нагороджені дипломом  управління освіти та науки Житомирської обласної ради та премією від народного депутата Павла Дзюблика. Привітавши учнів з високими досягненнями, Олександр Веселовський дав корисну пораду як лікар, детальніше:

Для вручення нагород школярам, які вибороли 10 призових місць на обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт був запрошений Іван Кохан, вітаючи присутніх, дав настанови, детальніше:

Та чому міський голова став перед учителями на коліна, детальніше:

Також були  нагороджені вчителі, що підготували переможців обласних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт подяками відділу освіти, молоді та спорту, подарунками від Коростишівської міської ради за високий професіоналізм, творчість, результативність у роботі з обдарованою учнівською молоддю.

Святкового настрою також додали своїми художніми номерами  та музичними вітаннями діти НВК ім. Ольжича,  ЗОШ № 3 і танцювальний колектив «Асорті».

Пов ний фоторепортаж  ви зможете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *