Слухати радіо RadioKOR

 «НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ І НІЩО НЕ ЗАБУТЕ!..». Мітинг-реквієм у місті Коростишеві. 8.05.2019р.

0

8 травня, коли Україна вшановувала День пам’яті та примирення,  Іван Кохан, голова Коростишівської міської ради та Юрій Денисовець, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Наталія Нагорна, заступник голови Коростишівської райдержадміністрації, вшанували пам’ять учасників АТО покладанням квітів разом із родинами загиблих на могили Героїв сьогодення.

Біля Обеліска Слави у місті Коростишеві  відбувся  мітинг-реквієм, віддавши данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, в пам’ять тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії  «НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ І НІЩО НЕ ЗАБУТЕ!..»

Про що наголосила Наталія Нагорна, заступник голови райдержадміністрації під час виступу, детальніше:

У свою чергу, представники Молодіжної громадської ради перенесли усіх присутніх у ті жахливі 1939-1945-ті роки театралізованою виставою «Пам’ятаємо через роки…» та до щему в серці прозвучали пісні «Мальви» та «Повертайся живим».

https://www.facebook.com/100031735535687/videos/134833144251203/?t=1

Усі присутні долучилися до Національної кампанії подяки військовим та ветеранам «Завдяки тобі!». Цей флешмоб запустили ветерани та активісти громадських організацій, до якого усі приєдналися, приклавши долоню до серця на знак подяки військовим та ветеранам.

Повний фоторепортаж  та відеозйомки ви можете побачити у Facebook у   групі Korostyshiv NEWS.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *