Слухати радіо RadioKOR

Через розпилення дратівливого газу у Коростишівській гуманітарній гімназій № 5 імені Т.Г.Шевченка 8 дітей у реанімації.

0

У Коростишівській гуманітарній гімназій № 5 імені Т.Г.Шевченка,  внаслідок розпилення невідомої речовини, постраждали діти. За медичною допомогою звернулося 20 дітей, 13 постраждалих  госпіталізували, з них 8 – перебувають у реанімації.

Близько 10.40, на перерві між уроками, у приміщенні туалету школи, на третьому поверсі  було розпилено невідому речовину, через яку у присутніх виникло печіння та подразнення обличчя та шкіри, кашель. Дітей швидко евакуювали із приміщення навчального закладу та оперативно провели провітрювання.

«Об 11.50 год. по лінії «101» ми отримали повідомлення від чергового Нацполіції у Коростишеві про те, що у гуманітарній гімназії № 5 сталося отруєння учнів невідомою речовиною, внаслідок чого за медичною допомогою звернулося 20 осіб, 8 потрапили в реанімаційне відділення, 5 – у дитячу лікарню ЦРЛ м. Коростишів (тобто, усього госпіталізували 13 дітей). За інформацією медиків, у них гостре отруєння невідомою речовиною, стан середнього ступеня тяжкості. На місці події працювали рятувальники, проводились роботи з провітрювання приміщення школи, працює оперативна група ГУ Нацполіції», –про це на головному сайті Національномї поліції повідомила керівник сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України в Житомирській області Оксана Ковальчук

За інформацією поліції, особа учня, який розпилив газ, встановлена. Це учень 8-го класу, 2005 року народження. Попередня кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до 5-річного обмеження волі.

Відеоматеріал Відділ комунікації поліції Житомирської області © Головне управління Національної поліції в Житомирській області: https://zt.npu.gov.ua/news/operativno-z-misczya-podiji/cherez-rozpilyuvannya-drativlivogo-gazu-u-shkoli-rozpochato-kriminalne-provadzhennya/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *