Слухати радіо RadioKOR

До уваги споживачів послуг централізованого водопостачання та водовідведення!

0

 

В зв’язку із низькою платіжною дисципліною споживачів та значним збільшенням заборгованості за надані послуги водопостачання та водовідведення, Коростишівське МКП «Водоканал» звертається  до споживачів з проханням звіритись по особових рахунках та, при наявності заборгованості, терміново, погасити її через банківські відділення або безпосередньо в касі підприємства ( пров. Назаренка.6) чи в інший зручний для вас спосіб.

Інформація про споживачів, які отримали кошти від монетизації субсидії та не сплатили комунальні платежі, буде передана до управління соціального захисту населення для подальшого позбавлення недобросовісних одержувачів субсидії такого виду виплат на наступний період. Це стосується і тих споживачів, які мають заборгованість понад 340 грн.

При існуючій заборгованості споживачів за надані послуги, МКП «Водоканал» надалі не матиме фінансової можливості своєчасно проводити розрахунки з енергопостачальним підприємством і сплачувати авансові платежі за постачання та розподіл електроенергії, від якої, значною мірою, залежить надання послуг усім споживачам і, взагалі, до скорочення подачі води на місто.

Переконливо просимо споживачів ставитися з розумінням до даної ситуації та своєчасно здійснювати розрахунки за надані послуги і не накопичувати заборгованість.

Споживачам, які не сплатять заборгованість, буде припинено водопостачання із подальшим відшкодуванням усіх витрат по відключенню за їх рахунок.

Адміністрація Коростишівського МКП «Водоканал»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *