Слухати радіо RadioKOR

На 33-ій сесії Коростишівської районної ради вирішувалися важливі питання по освіті та медицині

0

 

6 червня цього року відбулася 33 сесія Коростишівської районної ради під керівництвом Сергія Бондарчука, голови районної ради, за участі  голови  РДА, депутатського корпусу (19 чол. присутніх). Були також запрошені міський голова, голови сільських рад, керівники підприємств та представники ЗМІ.

До порядку денного постійними комісіями були винесені 22 питання, які в більшості були прийняті одноголосно. Заслухавши про хід виконання Програми соціального і економічного розвитку Коростишівського району за І квартал, голова районної ради подякував за роботу та перевиконання плану. Також Сергій Володимирович особисто попросив депутатів підтримати Програму надання шефської допомоги військовим частинам ЗСУ, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України на 2019-2020роки.

Було затверджено Порядок утворення спостережної ради та  Положення про спостережні ради комунальних підприємств охорони здоров’я, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району та затверджено склад комісії з відбору  представників громадкості, громадських об’єднань та організацій.

Не затвердили акт приймання-передачі майна Слобідської ЗОШ І ступеня Коростишівського району .  «… з незрозумілих причин Слобідська сільська рада не приймає бувший навчальний заклад у свою власність”», – проінформував І.І.Пархалевич.

Не підтримали депутати також проект рішення  щодо пониження ступеня Гуменницької ЗОШ І-ІІ ступенів Коростишівського району в Гуменницьку початкову школу. Про вимушений крок  детальніше:

При затвердженні звіту про виконання фінансового плану КНП «ЦПМСД» Коростишівської районної ради за І кв 2019р. відбулося обговорення, при якому виникло багато запитань до головного лікаря  Татури В.Є., який, на жаль, був відсутній на засіданні сесії. Та що запропонував Сергій Бондарчук, детальніше:

Також депутатами не було прийняте рішення про безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району КНП «ЦРЛ ім .Д.І.Потєхіна», головним лікарем якого є Веселовський О.Б. За яких умов Коростишівська ОТГ погоджується на прийняття, детальніше:

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *