Слухати радіо RadioKOR

У коростишівця вилучено 40 патронів, що зберігалися незаконно.

0

11 червня поліцейські провели санкціоновані обшуки у домоволодіннях жителів Коростишева.

Працівники Коростишівського відділу поліції провели обшук за місцем проживання 34-річного жителя райцентру у рамках відкритого раніше кримінального провадження. Під час заходів виявили, що господар зберігає у квартирі 40 патронів калібру 7,62 мм.

Усе виявлене працівники поліції вилучили та підготували відповідне клопотання до суду для направлення зброї та боєприпасів на експертне дослідження.

Нині триває встановлення всіх обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертне дослідження.

Законодавством незаконне носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Повідомляє:  © Головне управління Національної поліції в Житомирській області: https://zt.npu.gov.ua/news/na-varti-bezpeki/u-trox-rajonax-zhitomirshhini-policziya-viluchila-zbroyu-ta-bojepripasi/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *