Слухати радіо RadioKOR

Коростишів продовжують обеззброювати

0

20.06.19р, у ході оперативно-профілактичних заходів, проведених у рамках операції «Зброя», поліцейські вилучили зброю, боєприпаси та вибухонебезпечні речовини у жителів кількох районів Житомирської  області. За фактами незаконного поводження з цими предметами розпочаті досудові розслідування. Коростишів теж увійшов у цей список.

Про це повідомляє  відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області:

“Того ж дня у результаті ще одного обшуку, проведеного за відповідною ухвалою суду у будинку жителя м. Коростишева, поліцейські викрили нелегальне зберігання боєприпасів. Серед вилученого – понад 750 набоїв до автоматичної зброї, ще з півтора десятка – до мисливської тощо.

За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. До суду слідчими направлені подання про направлення вилученого на експертне дослідження.”

Головне управління Національної поліції в Житомирській області також нагадує, що чинним кримінальним законодавством за носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *