Слухати радіо RadioKOR

АМУ запрошує громади Коростишівщини представити кращі проекти та інноваційні рішення

0

АМУ запрошує громади Коростишівщини взяти участь у конкурсі українських міст «SMART МІСТО 2019»: продемонструвати втілені інноваційні проекти та позмагатися за звання найкращих у своїх номінаціях.

«Асоціація міст України підтримує конкурси та інші активності, де громади можуть продемонструвати свої успіхи. Члени АМУ підтверджують реальні результати та успіхи децентралізаційної реформи. Громади Житомирщини сміливо запроваджують нові технології, новітні рішення у вирішенні питань життєдіяльності міст. Переконана, що нам є що продемонструвати іншим українським містам, і запрошую взяти активну участь у конкурсі», – зауважила виконавча директорка Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська.

Для участі у конкурсі необхідно до 15 вересня заповнити онлайн Заявку на сайті http://forum.kyivsmartcity.com/awards, в якій вказати про успішні проекти міста, що були реалізовані протягом року.

За звання найкращих міста змагатимуться у п’яти номінаціях:

·         Відкрите інноваційне місто — за успішне залучення громадян до процесів управління містом на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій.

·         Найкраща транспортна модель міста — за найвищі стандарти у розвитку міської транспортної інфраструктури.

·         Найкомфортніше місто для життя — за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення.

·         Місто стартапів — за підтримку у запуску нових інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору.

·         Екологічно відповідальне місто — за використання розумних технологій для захисту та міської екосистеми.

Переможці конкурсу «SMART МІСТО 2019» будуть нагороджені 1 жовтня під час офіційного відкриття Kyiv Smart City Forum 2019.

Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *